Levné vánoční dárky, které udělají radost

Chystáte se na vánoční večírek a chcete udělat svým kolegům a známým radost drobným překvapením? Připravili jsme pro vás tipy na vánoční dárky, které potěší a přitom stojí “pár korun”.

 

Bambusový cestovní hrnek s plátěnou taškou

Ideální dárek pro cestovatele, ekology a zastánce zerowaste životního stylu. Vybrat můžete dokonce i set se stejným motivem. Cestovní hrnek z bambusu a plátěná taška tak budou nejen praktickými pomocníky, ale i krásnou pastvou pro oči.

 

 

Kolekce Nejlepší rodina

V kolekci Nejlepší rodina najdete celou řadu krásných věcí. Třeba hrnky, dózy, deníky a polštářky s nápisem nejlepší dědeček, babička nebo nejlepší kamarád (kamarádka). Můžete je mezi sebou kombinovat a vytvořit tak sladěný balíček s více dárečky.

 

 

Dárková placatka

Pro dobrodruhy, trampy a degustátory je placatka jako stvořená. Placatku můžete klidně naplnit oblíbeným alkoholem nebo naopak něčím velmi speciálním. Třeba výběrovou whiskey, rumem, nebo koňakem. Pak už stačí ji zabalit do dárkové krabičky, připsat věnování a dárek je na světě.

 

Nafukovací křeslo

Velmi pohodlné a praktické. Perfektní na sledování fotbalových zápasů nebo venkovní posezení s přáteli. Pokud je obdarovaný velký fanoušek fotbalu, nafukovací křeslo ve tvaru fotbalového míče ho jistě pobaví.

 

 

Polštářek z lásky

Malý polštářek z lásky lze využít jako netradiční schovku pro další dáreček. Zezadu můžete přišpendlit obálku nebo dovnitř povlaku schovat další dárečky - sladkosti, vtipné ponožky, triko, šperk v krabičce apod. Kreativitě se meze nekladou.

 

 

powerbanka

Power banka

Navigace, mapy a další náročnější aplikace dokážou vyšťavit baterku mobilního telefonu během pár hodin. V tu chvíli nastupují power banky - záložní zdroje energie. A pokud si nejste jisti, jestli obdarovaný už jednu nemá, tak to vůbec nevadí. Power banky jsou jako baterky, nikdy jich není dost.

 

 

dóza s překvapením

Plechové dózy mají skvělé využití v domácnosti i kdekoliv jinde - na potraviny, gumičky, korálky, hračky, pastelky... Darovat ale jen tak prázdnou plechovku by mohlo vypadat opravdu zvláštně. Čím ji naplnit? Třeba oblíbenými sladkostmi, domácími sušenkami, motivačními vzkazy nebo jinými drobnosti.

 

 

Sypaný čaj s hrníčkem, čajové sítko

Čaj se v domácnosti nikdy neztratí. A když jej věnujete společně s hrníčkem se stejným motivem nebo s praktickým čajovým sítkem, spokojenost bude dvojnásobná. V naší nabídce najdete sladěné sady sypaného čaje, hrníčku a porcelánového sítka se stejným motivem. Nenašli jste žádný dárek, který by vás zaujal? Přečtěte si naše další články s tipy na dárky: