Tipy na dárky pro milovníky koček, které potěší a zahřejí u srdce

Máte ve svém okolí kočkomila a hledáte pro něj originální dárek? Připravili jsme pro vás tipy na dárky, které potěší vaše blízké i jejich mazlíčky.

IMG_1847-compressor

Na okno: Tak trochu netradiční květina

Majitelé koček vědí, že mít v bytě pokojovou rostlinu není tak úplně jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Věčně shozené, hlína všude po zemi a rozbité květináče bývají na denním pořádku. A co si budete povídat, výběr rostlin také není příliš velký. Mnoho z nich bývá totiž pro domácí zvířata jedovatých. Přesto ale existuje možnost, jak obdarovat kočičí dámu elegantní květinou. Jmenuje se šáchor kočičí neboli kočičí tráva.

Zakoupit ji můžete v nejednom květinářství, zahradnictví či v hobby marketech. Na první pohled vypadá jako obyčejná tráva, avšak pro kočky má důležitý význam. Pročišťuje jim zažívací trakt a střeva, zejména od trichobezoárů a chlupů.

A aby nebyla tráva jen tak samotná, ozdobte ji umělými květinami či jedlými květy. Přidat můžete i pár dekorací na špejli, elegantní květináč a voilá, originální kočkomilná květina je na světě.

povlak-na-polstar-40-40-cm--kocky-ve-meste-compressor

Na ozdobu: Kočičí hodiny, prostírání, háčky na stěnu

Krásným dárkem pro milovníky koček jsou také tematické kuchyňské či bytové dekorace. Zmínit můžeme například kočičí nástěnné hodiny, solničku s pepřenkou ve tvaru koček, prostírání a háčky na teď. V našich kolekcích najdete celou řadu praktických vychytávek a doplňků, se kterými se domácnost promění v hotové kočičí království.

Do nových domácností: Uvítací rohožka a bavlněné ručníky

Nejen o Vánocích a narozeninách se rozdávají dárečky. Pokud se chystáte ke “kolaudačce” bytu milovníka koček, určitě ocení praktickou výbavu. Doma se určitě neztratí uvítací rohožka s kočkami, ručníky ze 100% bavlny nebo malé univerzální polštářky, které mohou posloužit jako opěrka, ke spaní nebo jako pelíšek pro chlupáče.

Do kuchyně: Hrnek s konvičkou či pokličkou

Kočky mají mlsné jazýčky a rády pijí z hrnků a skleniček. Ať už je to čaj, voda se sirupem nebo jen čistá voda, rády ochutnají vše. Hrnek s konvičkou či pokličkou se proto stal naším domácím oblíbencem. Uvidíte, že i vašim blízkým udělá radost. Umožní jim vychutnat si čaj v klidu, pohodlí a bez kočičích chlupů :-).

A kde tyto kočičí skvosty najdete? V našem e-shopu v kategorii Kočky.

keramicka-cajova-souprava-kocka-3-dilna-compressor