7 nápadů na dárky na rozlučku pro nevěstu

Plánujete rozlučku se svobodou a vymýšlíte s kamarádkami, čím obdarovat budoucí nevěstu? Máme pro vás pár tipů na vkusný dárek, který bude krásnou připomínkou vašeho přátelství i této veselé noci. A pokud je nevěsta spíše pro praktické dárky, i takové u nás najdete.

 

Romantické dárky na rozlučku

Fotky s kamarádkami

Pohledejte fotky z dámských jízd, společné dovolené nebo z pátečního srazu u vína. Největší úsměv na tváři vykouzlí momentky, díky kterým se ocitnete přesně v tom nejlepším okamžiku. Fotografie můžete vložit do elegantního fotorámečku, okraje popsat věnováním a osobitý dárek na rozlučku je na světě.

 

Sada hrníčků Love

Že vám přijdou hrníčky jako dárek okoukané? To jste ještě neviděly tyto! Černobílé porcelánové hrnky se zlatým zdobením a písmeny, které dohromady tvoří nápis LOVE. Nebo poskládejte iniciály jmen novomanželů! V nabídce máme celou abecedu. Jednoduše dokonalá sada, která bude zároveň i krásnou kuchyňskou dekorací.

 

 

Rámeček na fotku ze svatby

Elegantní rámeček ve tvaru srdce s ručním věnování s podpisem všech kamarádek? Krásný dárek na rozlučku se svobodou, který zahřeje u srdce. Věnování můžete vložit přímo do rámečku místo fotky. Později jej může nevěsta vyměnit za fotku ze svatebního dne.

 

Nejlepší kamarádka

Ručně vyráběný zápisník s nápisem Nejlepší kamarádka je plný prázdných stránek, které můžete vylepšit podle svých potřeb. Kreativitě se meze nekladou. Každá kamarádka může například napsat nějakou vtipnou vzpomínku, přiložit společnou fotografii a napsat vlastnoruční věnování ke svatbě a manželství. Vytvoříte tak originální knížku plnou krásných vzpomínek.

Stejně tak nabízíme plechovou dózičku Nejlepší kamarádka, do které můžete ukrýt jakýkoliv menší dáreček.

 

Praktické dárky na rozlučku pro nevěstu

Vybavený piknikový koš

Piknikový koš s dekou, talíři a příbory koupíte už kolem 1 500 Kč. Do něj můžete dát mini lahev šampusu a pár drobností na mlsání (třeba oříšky či brambůrky). O nic víc se nemusíte starat. Naše vybavené piknikové koše obsahují vše potřebné, co by pár mohl při svém malém výletu potřebovat.

 

Rohožka ke dveřím do nového bydlení

Čeká novomanžele po svatbě stěhování do nového bytu či domu? Věnujte jim praktickou rohožku ke dveřím. Může nést romantický citát “Love builds a happy home” nebo zamilované kočky (pro kočičí majitele jako dělané).

 

Plné prasátko

Našetřené korunky se hodí vždy. Obzvláště pokud plánujete svatbu, svatební cestu nebo nové společné bydlení. Proto se vůbec nemusíte stydět za plné prasátko jako dárek na rozlučku se svobodou. Ozvláštnit jej můžete vtipným věnováním. A pokud víte, kam mají novomanželé namířeno na svatební cestu, naplňte prasátko drobnými ve zdejší měně.

Dárků na rozlučku se svobodou můžete pořídit i více a vytvořit tak pěkný dárkový balíček. A náš tip na závěr: Chcete-li obdarovat nevěstu něčím praktickým do domácnosti, prodlouženým víkendem, wellness pobytem či voucherem na večeři, poraďte se s pánskou skupinkou. Pro případ, že byste dostali stejný nápad.