Tipy na dárky pro kolegy při odchodu z práce

Čeká vás rozlučka s kolegou či kolegyní a rádi byste jim poděkovali za všechny veselé chvíle, které jste společně prožili? Připravili jsme pro vás několik tipů na dárky pro kolegy, kterými můžete vyjádřit vděk za odvedenou práci a zároveň tak popřát vše nejlepší do nového zaměstnání.

 

Hrníček

V práci se vlastní hrníček vždy hodí. A pokud kolega už nějakou dobu obdivuje váš originální hrnek, máte hned skvělý tip na dárek. Navíc vždy, když si bude ráno dělat kávu, vzpomene si na svůj starý kolektiv a pracovní den tak začne s úsměvem na tváři.

 

 

Fotka z teambuildingu s věnováním

Prožili jste spolu nezapomenutelné zážitky během teambuildingu, na večerní sešlosti v restauraci nebo na oslavě firemních narozenin? Nechte fotku z tohoto dne vyvolat a připište na ni věnování. Všichni kolegové se poté mohou podepsat z druhé strany fotografie nebo kolem fotorámečku.

 

 

Čaj či káva

Zavzpomínejte, jaký druh pití si váš kolega či kolegyně o pauze nejčastěji připravuje - je to sypaný, nebo porcovaný čaj, mletá, nebo instantní káva, nebo je to úplně něco jiného? I taková drobnost, jako je oblíbené pití, jistě potěší.

 

Sladkosti

Kromě čaje a kávy můžete obdarovat kolegu či kolegyni také oblíbenými sladkostmi. Abyste nedávali dárek v neforemném sáčku, doporučujeme sladkosti v neotevřeném obalu schovat do plechové dózy. Na tu pak stačí připsat přání (třeba ať je přechod do nové práce co nejméně stresující) a je to.

 

 

Deka

Patří vaše kolegyně k těm ženám, kterým je neustále zima a vrství na sebe všechno oblečení? Inspirace na další dárek je na světě - hřejivá mikroflanelová deka. Doporučujeme volit deky z mikroflanelu. Jsou hebké, tak akorát huňaté a skvěle zahřejí i ty největší zimomřivce.

 

Látková taška a ekologický hrnek

Tento dárek potěší zejména ty, kteří se zajímají o udržitelnost a životní prostředí. Látková taška dokáže sloužit dlouhá léta, stejně jako ekologický cestovní hrnek z bambusu. Na ranní kávu a odpolední nákup naprosto ideální kombinace.

 

Originální stojan na víno

Ideální dárek pro muže! Stojany na víno či jiný alkohol v podobě auta budou opravdu netradičním a nevšedním dárkem, který vyvolá “wow” snad u každého. Navíc tak vyřešíte problém “jak hezky zabalit láhev vína”.

Všechny dárky pro muže a dárky pro ženy si můžete prohlédnout na našich stránkách.