Balení praktických dárků: Jak zabalit hrnek a láhev vína?

O praktických dárcích se říká, že jsou to přesně ty typy věcí, které koupíte, když vám dojde fantazie. Čím jsme ale starší, tím nám připadají praktické dárky úžasnější. A taky z nich máme čím dál větší radost! Proto si myslíme, že na nich není nic špatného. Ba naopak. Existují události a společenské akce, které si takové dárky žádají. Příkladem může být láhev vína. Jak ale takovou láhev zabalit?

 

Jak zabalit víno?

Pokud koupíte víno v krabici, máte vyhráno. Zabalíte jej snadno balícím papírem stejně jako ostatní dárky. Co ale se samostatnou skleněnou lahví? I to jde!

Originální balení s nařasením a zabalení do ponožek/útěrky - Jednoduché a přitom velmi krásné! Určitě stojí za vyzkoušení

Víno v košili s kravatou - Elegantní dárek nejen pro muže.

Víno jako ananas - K tomuto kousku budete potřebovat krepový papír a čokoládové bonbony ve zlatém či žlutém obalu.

Originální stojan na víno - Pokud kupujete opravdu kvalitní ročník a odrůdu, zaslouží si lahev stylový stojan. Ten může mít podobu motorky, rybáře, auta či kuchaře.

stojan-na-vino-motorka-compressor

 

Jak zabalit hrnek jako dárek?

Nejsnadnější je vložit hrnek do krabičky a ten obalit v balícím papíru. V našem e-shopu prodáváme všechny porcelánové hrnky v krabičkách, navíc luxusní porcelán už obdržíte v krásné, elegantní krabičce, která je sama o sobě vkusným dárkem.

makovy-porcelan

Pokud ale hledáte něco osobitějšího a chcete si s balením vyhrát, dáme vám pár tipů. I balení hrnků bez krabičky se dá pojmout kreativně.

Hrnek jako květina - Květinu můžete vyrobit z papíru nebo koupit umělou.

Hrajte si s barvami - Kombinujte mezi sebou různé balící papíry, celofány a mašle. Nemusíte zůstat jen u jednoho, vyzkoušejte jich několik!

Další inspirace nejen na balení hrnků - Závěrem vám přinášíme video, kde najdete hned několik ukázek, jak zabalit víno, peníze nebo celou krabičku s hrníčkem. Stačí si tedy jen vybrat a pustit se do tvoření.