Tekoucí dým - backflow

Co je to tekoucí dým, nebo také backflow?

Fontány na tekoucí dým jsou vyrobeny tak, že kouř ze speciálního kuželu stéká dolů a vytváří tak dojem dýmového vodopádu. Potřebujete k tomu určené vonné františky.

Jak fungují vonné kužele?

Aesthetic incense background wallpaper, aromatic spa experience

 

Ve spodní části vonného kuželu je otvor, který umožňuje proudění kouře opačným směrem. Kužely se zpětným prouděním vytvářejí hustý kouř, který je těžší než vzduch a padá v důsledku gravitace, čímž se dosáhne fascinující vizuální show.

Jak používat stojan na zpětný dým?

Umístěte speciální kužel na mističku stojanu pro zpětný tekoucí dým. Tyto stojany mají dutinu, která umožňuje proudění kouře. Ujistěte se, že je povrch čistý a kužel je pevně zajištěn.

Zapalte kužel zapalovačem a nechte ho několik sekund hořet, až je špička oranžová. Poté plamen sfoukněte.  Nyní je kužel připraven na použití a můžete si užívat příjemnou atmosféru.

V naší nabídce najdete různé vůně kuželů, které pomáhají uvolnit a ulevit od stresu. Navozují příjemný pocit a jsou vítaným společníkem při meditaci. Zpětně proudící vonné kužely lze použít k energetickému pročištění prostoru, odstranění špatné energie a podpoře klidného prostředí.

Pokud máte rádi orientální vůně, které provoní váš domov, podívejte se i na další produkty vhodné i k meditaci, jako například kadidla, nebo vonné tyčinky.

Poznámka: Mějte stojan na nehořlavém místě. Nenechávejte hořet bez dozoru.