Praktické svatební dary do 1 000 Kč - Rady a tipy

Vybrat vhodný dárek na svatbu je občas pěkný oříšek. Obzvláště, máte-li omezený rozpočet. Abychom vám výběr usnadnili, připravili jsme pro vás hned několik tipů na svatební dary do 1 000 Kč.

Praktické svatební dary do 1 000 Kč

Někteří říkají, že praktické dárky jsou ty nejhorší. S tím určitě nesouhlasíme. Právě naopak! Darovat něco potřebného, co se doma nikdy neztratí, je vždy dobrý nápad. Ať už pak bude obdarovaný připravovat čaj nebo vařit nějakou dobrotu, vzpomene si u toho na vás ♥.

Placatka

 

Pro cestovatele a dobrodruhy

Pokud patří novomanželé k dobrodruhům, můžete se s ostatními složit na prodloužený víkend v zahraničí nebo wellness pobyt. Chcete-li spíše něco jednoduššího, krásným a vtipným dárkem může být placatka s kvalitním alkoholem uvnitř. Na cestách potěší a zahřeje.

 

Vybavený piknikový koš

Pro výletníky

A jestli je pár zaměřený spíše na pohodové výlety do přírody, vyzkoušejte piknikový koš. A pokud si chcete ušetřit čas s vybavováním, můžete do 1 000 Kč koupit už kompletně vybavený piknikový koš pro 2 lidi s nádobím, sklenicemi i příbory.

 

Bambusový cestovní hrnek

 

Pro eko nadšence

V dnešní době se mnoho lidí snaží žít více ekologicky, tedy v souladu s přírodou. Chcete-li udělat něco nejen pro novomanžele, ale i pro přírodu, můžete jako svatební dar věnovat plátěné tašky a bambusové cestovní hrnky. Obojí je vyrobeno převážně z přírodních materiálů a lze používat opakovaně. Navíc sladíte-li tašku s hrnkem do stejného motivu (tmavá varianta pro ženicha, veselé barvy pro nevěstu), vytvoříte krásný komplet.

 

Luxusní porcelán s modrými květinami

Do nové domácnosti

Mezi klasiku ve svatebních darech se řadí porcelán a vybavení do domácnosti. Tady doporučujeme se poradit přímo s novomanželi nebo jejich blízkými, abyste zjistili, co vše ještě domů potřebují koupit. V naší nabídce najdete luxusní porcelánové sady v dárkových krabičkách, praktické filtrační konvice, které ocení nejen rodiny s malými dětmi, kvalitní saténové povlečení z bavlny a mnoho dalšího. Vše do 1 000 Kč.

 

Luxusní hrnky s iniciály

Pro čajmeny a kávaře

Čaj není jen nápoj, který zažene žízeň. V mnoha kulturách se jeho servírování bere spíše jako společenský akt, událost. Čas, kdy se lidé sbližují, vychutnávají si čaj a povídají si. A protože známe mnoho lidí, kteří milují čaj a porcelánové hrnky jakbysmet, máme v nabídce celou škálu hrnků a konvic. Můžete tak vytvořit krásnou sadu na míru novomanželům. Náš tip: Hrnečky s iniciály se zlatými dekoracemi jsou na svatbu jako stvořené.

 

Stojánek na víno ve tvaru auta

Pro vinaře

Připadá vám láhev vína už okoukaná? Ne u vinařů! Správní vinaři vždy ocení kvalitu, dobrý ročník a odrůdu. Pokud chcete navíc dárek nevšedně zabalit, můžete víno umístit do stojánku na víno, nebo vyzkoušet jeden z našich balících triků.

 

 Sada porcelánu Alfons Mucha

Pro milovníky umění

S rozpočtem 1 000 Kč máte při výběru svatebních darů mnohem více možností než v případě rozpočtu 500 Kč (o kterém byl předchozí článek). Lístky do divadla, do kina, na koncert, vstupenky do muzea či na festival. Pokud novomanželé tíhnou spíše k malířskému umění, můžete jim udělat radost vstupenkami na výstavu či porcelánem s malbami. Sady porcelánu Alfonse Muchy či Gustava Klimta se pohybují kolem v rozmezí 300 -1 500 Kč.

Malá rada na závěr: Ať už upřednostňujete hmotné dárky nebo zážitky, nezapomeňte vybírat srdcem. Dárky od srdce vždy vyčarují na tváři opravdový úsměv a hlavně zahřejí u srdce.