Vychytávky na piknik a na koupaliště

Chystáte se na piknik, k vodě nebo jen tak posedět s přáteli v parku? Připravili jsme pro vás pár tipů na praktické vychytávky, které by vám mohly přijít vhod.

 

 

Piknikový koš

Piknikový koš je vhodný nejen na piknik, ale také na jakékoliv výlety a posezení. Schováte do něj vše potřebné na servírování jídla a když si vyberete dostatečně velký  koš, tak i plno dalších věcí. Například některé modely našich plně vybavených piknikových košů obsahují plastové nádobí a příbory, piknikovou deku, sklenice, solničku a pepřenku nebo chladící tašku. A ještě v nich zůstává místo na jídlo.

 

 

Podsedáky / polštářky

Sedět celý den na stejném místě dá občas zabrat. Obzvláště pokud už vám není 15 let. Zpříjemněte si dlouhé sezení podsedákem nebo polštářkem. Uvidíte, že poslouží dobře nejen k sezení, ale také jako podložka pod hlavu. Vybírat můžete z kulatých či hranatých podsedáků a mnoha barevných variací.

 

 

Utěrka nebo malý ručník

>Na utření, jako prostírání nebo k odehnání vosy. A když bude opravdové horko, stačí namočit utěrku nebo ručník do vody, přiložit na čelo nebo za krk a rychlé ochlazení je na světě. Abyste měli jistotu, že bude látka dobře sát a první namočení ji nezničí, doporučujeme se poohlížet po 100% bavlněných utěrkách či ručnících.

 

 

powerbanka

Powerbanka

V dnešní době jde vše zařídit přes telefon nebo po internetu. Není proto divu, že se mobilní telefon stal naší pravou rukou a nepostradatelným společníkem. Pokud tedy vyrazíte na celý den pryč a víte, že nebudete mít přístup k elektřině a zásuvce, nezapomeňte si pořádně nabít telefon a nebo vzít si pro jistotu powerbanku Váš mobil tak bude vždy připraven, ať už si budete chtít udělat společnou fotku s přáteli, zavolat rodině nebo zjistit odjezdy autobusů.

 

Sáčky na drobnosti

A teď nemyslíme ty typické plastové sáčky na pečivo, ale prodyšné, znovupoužitelné sáčky, které stačí opláchnout vodou a budou zase jako nové. Použít můžete sáčky z přírodních materiálů nebo domácí ušité ze staré záclony. Skvělou službu udělají také malé dárkové taštičky (pytlíčky). Vhod přijdou nejen na ovoce, zeleninu či pečivo, ale také na uspořádání všech malých drobností, jako třeba sponky, gumičky, náplasti. A pokud se chystáte k moři, můžete pytlíčky použít na sbírání mušlí.

 

nafukovaci-morska-zelva

Netradiční lehátka

V posledních letech se staly hitem nafukovací lehátka a sedátka na vodu, obzvláště jednorožci a plameňáci. Pokud chcete trochu vybočit z řady, co vyzkoušet něco netradičního, ale přesto originálního? Třeba nafukovací želvu nebo pizzu? Na pikniku ji asi moc nevyužijete, za to na dovolené nebo na koupališti s ní určitě zazáříte!