Rychlá inspirace na vánoční stůl: 4 tipy na výzdobu

Zapojte červený kuchyňský textil

Nemáte doma dostatek vánočních dekorací na stůl? Zapojte do výzdoby kuchyňský textil. Naaranžované utěrky vedle stolu, kuchyňské chňapky, zástěra nebo látkové košíky ve vánočních barvách dotvoří příjemnou atmosféru. Vsaďte ideálně na výraznou červenou - je to tradiční barva Vánoc, vyvolává hřejivý a útulný dojem. A i když nebudou dekorace ryze vánoční, nikdo to na první pohled nepozná :-).

vanocni-inspirace-1 vanocni-inspirace-2

Váza s větvičkami

Pokud nemáte doma živý stromeček a toužíte po lesní vůni, skvěle vám poslouží čerstvě natrhané smrkové větve ve váze. Provoní a přinesou k vám tradiční vánoční atmosféru. Ozdobit je můžete vánočními ozdobami nebo sušeným ovocem.

vanocni-inspirace-3 vanocni-inspirace-4

Červený ubrus půl úspěchu

Pokud máte doma červený ubrus, hurá s ním na stůl! Udělá půl práce za vás. V kombinaci s bílým porcelánem, adventním věncem, svíčkami či stylovou lucernou už nebudete žádné další dekorace potřebovat.

vanocni-inspirace-5 vanocni-inspirace-6

Domácí svícen ze sklenic a vánočních ozdob

Svíčky patří k období adventu jako k ryba k vodě. Oživit interiér můžete speciálními vánočními svíčkami ve skle nebo vlastním originálním svícnem. Stačí obrátit sklenici od vína, dolů uložit pár drobných vánočních ozdob, větvičky, šišky nebo světýlka na baterie a o krásný svícen je postaráno.

vanocni-inspirace-7 vanocni-inspirace-8

Všechny výše uvedené dekorace, bytové vůně a textil můžete zakoupit v našem e-shopu moderninakup.cz