Jak chytře darovat peníze jako svatební dar?

Chystáte se letos na svatbu? Chcete darovat novomanželům peníze?Tak to pro Vás máme několik tipů, jak peníze schovat do drobnějšího darku. Dneska už je obálka moc obyčejná a bez nápadu.

jak darovat penize

Peníze se dají darovat opravdu jakkoliv. Třeba ve fotorámečku nebo ve fotoalbu, který se bude hodit novomanželům třeba na svatební fotografie. Pokud je nevěsta  Vaše nejlepší kamarádka (ženich nejlepší kamarád), využijte pro peníze naši plechovou dózu Nejlepší kamarádka na světě (Nejlepší kamarád na světě), kterou využijí novomanželé třeba na koření.

IMG_1783  IMG_1786

Nebo nás napadlo schovat peníze do polštáře. Tam bude chvíli trvat než manželé na peníze narazí ;-). Méně náročné hledání bude v chňapce nebo v některém z balení z kategorie osvěžovače vzduchu.

 IMG_1829  IMG_1789

IMG_1794

 

Dalšími tipy, jak předat peníze, jsou dárková balení porcelánových hrnků. Součástí balení jsou krásné krabičky, které se dají použít i k jiným účelům. Třeba jako šperkovnice nebo úschova drobností.
Dózy, které jsou vhodné na úschovu potravin třeba sladkostí, a třeba i krásné svíčky, které jsou zabalené v papírové krabičce. Zejména pro milovníky umění máme v nabídce kolekci Gustav Klimt a Alfons Mucha.

IMG_1818 IMG_1821

IMG_1782 IMG_1793

IMG_1823 IMG_1813

A pokud nechcete darovat peníze, tak se podívejte, jaké tipy na svatební dary jsme pro Vás přichystali. Ale nebojte nevěsta a ženich budou nadšeni úplně ze všeho.