Nalaďte se na Vánoce

Pro mnohé z nás jsou Vánoce nejoblíbenější částí roku. Osvětlené ulice, vůně pomerančů a svařáku, koledy či vybírání dárečků. Pokud také milujete vánoční atmosféru, máme pro vás pár tipů, jak si ji přinést k vám domů.

  • Vyberte si vánoční vůni

Správnou náladu vám pomůže navodit svíčka s tou pravou vůní připomínající Vánoční čas . Jsou to například jablko, skořice, pomeranč, hřebíček, perníky nebo svařené víno, které jsou typické pro období adventu. 

A ještě jedna drobná zajímavost: Skořice je také známá svými prohřívajícími účinky. Právě proto se nejvíce používá při přípravě zimních drinků a při pečení. 

  • Nezapomeňte na vánoční osvětlení a dekorace

Osvětlete si dům světelným řetězem. Použít ho můžete venku na balkoně, rámu dveří, nebo v interiéru v okně či ležérně položený na parapetu. Před vchod položte rohožku. Její veselý vánoční vás naladí při každém překročení prahu dveří.

  • Vánoční kuchyňský textil si zamilujete

Byt už máme vyzdobený a voní nám příjemnou vůní svíčky, a tak je čas na pečení. Odložte bokem všední zástěru a vyberte si tu s vánočními motivy. Zástěru můžete sladit s utěrkami a chňapkami se stejným vzorem. Pečení bude opravdu zábava, a navíc budete vypadat skvěle. 

 

  • Výběr vánočních dárků

Teď už je vše dokonalé. Zachumlejte se do teplé deky (nejlépe se zimním motivem 😉) dejte si čaj vánočního hrníčku a pusťte se do vybírání vánočních dárků. Pro ulehčení tohoto úkolu u nás najdete pečlivě vybrané a už i zabalené sady vánočních dárků. Najdete zde dárkové sady bytových vůní, deky i parfémy či čaje.